_    "Горска хижа" - гр.Каблешково разполага с 30 места - три стаи с 3 легла, а останалите с по 2 легла. Стаите се отопляват с локално парно на дърва и въглища.
    "Горска хижа" -гр. Каблешково е чудесно място за разходки и отдих. Красиви поляни, дъбови гори и живописни пътеки ще те накарат да се почувстваш като в приказка. Разнообразието от горски и пойни птици ще зарадва всеки орнитолог, а чистият въздух ще повиши тонуса ти и ще накара кръвта ти да кипи!
Гората винаги е била онова мистично, непознато място, което е вълнувало не един или двама.
    Гората е място, изпълнено с енергия, жизненост и чистота.
И какво по-хубаво и колоритно от есен в гората! Дърветата се обагрят в различни цветове и я превръщат в музика на цветове и тонове!
Можеш да се насладиш на всичко това в "Горска хижа" -гр. Каблешково,  на 25 км от Бургас и на 3 км от гр. Каблешково. Уникалната природа там има свой собствен микроклимат, а кристалночистата вода на изворите ще отмие всички твои грижи и тревоги.
   
            На разположение на гостите са:


10 двойни и 3 тройна стаи

В стаите: спалня или отделни легла, баня, отопляват се  с  локално парно на дърва и въглища,  етажни санитарни възли.

 
Ресторант и барове: Ресторанта – предлага на гостите разнообразие от  интересни традиционни специалитети на приемливи цени. Капацитет  50 места зимата и 150 места в лятната градина.

 На разположение на гостите е и винаги загрята мулти - функционална печка ( барбекю, фурна и плоча) - на дърва и въглища, където всеки може да си приготви по свой собствен начин сам каквото пожелае.

 Бар - предлага голямо разнообразие от безалкохолни и алкохолни напитки, коктейли и моктейли.
Лятна градина с барбекю – приятно място през летните горещи дни.
Стая „ориент” стил  
Учебна/лекционна зала
Безплатен безжичен wifi интернет в базата.
Цифрова телевизия
За децата: катерушки, тенис на маса,люлки през летния сезон.Може да се забавляват сред компанията на ярето-ТИГЪР и малки зайчета .
Ние владеем: холандски, английски , немски език

Работим целогодишно




Leave a Reply.